Sayalar İlkokulu


Vizyon: VİZYONUMUZ Okulun her noktasını öğrenme alanı olarak kullanan bir anlayışla okul ortamında kazandığı edinimleri günlük ve akademik yaşantılarıyla ilişkilendiren ve iç disiplini yüksek Türkiye Cumhuriyeti´ nin temel ilkelerine bağlı öğrenciler yetiştirmek.

Misyon: MİSYONUMUZ Atatürk´ün istek ve yönlendirmeleriyle kurulmuş olmanın bilinciyle her koşulda başarıya ve cumhuriyet değerlerine sahip bir kurum kimliğini yaşatmak ve sürdürmek. Bilimsel düşünen, özgüven ve özsaygısı yüksek, insan haklarına saygılı, toplumsal ve evrensel sorunların farkında olan, bu sorunlara çözüm üreten, barışçıl, aydın ve ileri görüşlü, entellektüel yönü gelişmiş bireyler yetiştirmek. Öğrenme ortamına aktif katılımla öğrenmeyi içselleştirmiş ve öğrenmeye her zaman ihtiyaç duyan bireylerin yetişmesine katkı sağlamak amacıyla teknolojik ve bilimsel gelişmeleri yakından takip ederek eğitim çalışmalarını ilerici bir yaklaşım ve sürekli kendini yenileyen bir anlayışla devam ettirmek.

Başarılar: Sportif yarışmalar,Halk oyunları

Saatler: 09.00-14:25
Isınma: DOĞALGAZ
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: Taşımalı eğitim kapsamında Çayırdere Mahallesi´ nden okulumuza 35 öğrenci ücretsiz olarak taşınmaktadır.
Sportif Etkinlikler: Okulumuz okul sporlarından seksek ve mendil kapmaca yarışmalarına katılmıştır. Sportif Yetenek Taramasında 3 öğrencimiz seçilmiştir.İlçe İçinde Satranç federasyonun düzenlediği yarışmalara katılmaktayız.Geleneksel çocuk oyunları yarışmasına her yıl katılmaktayız.Buz pateni etkinliklerine katılmaktayız.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Yavru Tema Projesi,Atık pil toplama projesi,Sağlıklı Hijyenik Okul Projesi,Atık Yağ toplama projesi,Sıfır Atık Projesi,Bir ses İki Hareket Projesi,Teknofest Yarışmasına katılım yapılmaktadır.

Telefon - 02127392338

Belgegeçer - (212) 739 2338

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://Sayalarilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Sayalar Mahallesi, Koruyolu Sokak, No1 Silivri/İSTANBUL

Öğretmen :7
Öğrenci :69
Derslik :6
Çok Amaçlı Salon :1
BT Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1981
Öğretim Şekli :TAM GÜN

Yerleşim Yeri - Doğa ile iç içe, gürültüden uzak,büyük bahçesi olan bir okuldur.

Adres - Sayalar Mahallesi, Koruyolu Sokak, No1 Silivri/İSTANBUL

Ulaşım Çerkezköy´ e yakınlığı 21 km dir. Bu sebeple ihtiyaçlar genel olarak Çerkezköy´ den karşılanmaktadır.Çerkezköy´de okulumuza otobüsler her saat vardır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Silivri´ ye 32 km´dir. Okulumuza geliş gidiş için mahalle servisleri vardır.Silivri´den okulumuzun başlama saatine uygun dolmuş vardır.Günde 4 sefer yapılmaktadır.